Raksts no Puaro.lv

Piektdiena, 8. marts (2013) 14:41

Iveta Feldmane un Elita Drāke izvēlējušās Latvijas Lieliskākos džentlmeņus FOTO

Ivo Blūms, Puaro.lv

Ceturtdienas vakarā veikalā Orange Cash&Carry ar īpaši dāmām veltītu pasākumu „Lieliskie Džentlmeņi” tika ieskandināta Starptautiskā Sieviešu diena, kā ietvaros allaž atraktīvais pavārs Elmārs Tannis kopā ar veselības ministri Ingrīdu Circeni, TV seju Egīlu Zariņu un citiem žūrijas pārstāvjiem lūkoja noskaidrot, kurai vīriešu komandai izdosies pagatavot vislabāko svētku cienastu dāmām.

FOTOGALERIJA.

Pasākuma uzmanības centrā bija atraktīvas kungu sacensības, kuru laikā triju uzņēmumu komandas centās izpelnīties visaugstāko žūrijas locekļu novērtējumu, pagatavojot oriģinālas un gardas svētku maltītes sievietēm. Uzvarētāja laurus plūca kultūras bāra „Sapņi un kokteiļi” darbinieku komanda, kam izdevās izpelnīties vislielākās žūrijas simpātijas, savukārt godpilnajā otrajā vietā ierindojās restorāna „Cup&Cino” pārstāvji, bet trešie palika disko bāra „Angostea” dalībnieki. Žurijas priekšsēdētājs Elmārs Tannis atzina, ka lai gan „Cup&Cino” ēdiens viņam garšojis vislabāk, „Sapņi un kokteiļi” komanda izcēlusies ar visvirtuozāko un profesionālāko priekšnesumu, kas īpaši paticis arī žūrijas dāmām.


„Šovakar ar īpašu pirmssvētku gaisotni vēlējāmies iepriecināt tieši sievietes, parādot, cik lieliski kungi spēj parūpēties par mūsu sabiedrības dāmām, veltot viņām ne vienu vien pārsteiguma un gastronomisku baudas pilnu mirkli,” uzskata Orange Cash&Carry koncepta attīstītāja un vadītāja Antra Sietiņa.

Kungu ēst gatavošanas mākslu, galda etiķetes zināšanas un kopējo tēla baudījumu izvērtēja īpaša žūrijas komisija – izcilais pavārs Elmārs Tannis, veselības ministre Ingrīda Circene, sabiedrības dāma Elita Drāke, uzņēmēja Iveta Feldmane, dziedātājs Roberto Meloni, pazīstamais horeogrāfs Edmunds Veizāns, būvuzņēmējs Valdis Kalnozols, Rīgas domes deputāts Ēriks Škapars, kā arī mediju pārstāvji. Savu balsi nodeva arī portāls Puaro.lv.

Pasākuma vadītāja lomā bija iejuties populārais kulinārijas guru Egīls Zariņš, savukārt par īpašu vakara noskaņu rūpējās talantīgais mūziķis un bijušais Mārtiņa Freimaņa skolnieks Arvīds Berķis.