Sestdiena, 2020. gada 4. aprīlis

Valda, Herta, Ārvalda, Ārvalds

Ceturtdiena, 28. jūnijs (2012) 09:41

Elīna Doļģe ar vērienu piesaka pirmo pašas producēto raidījumu (9) 

No 3. jūlija TV3 būs jauns raidījums “Mūsdienu Latvijas garša”, kurā deviņi Latvijas pavāri sacentīsies par Latvijas garšas meistara titulu. Sacensībās vērtēs pavāru ēdienu gatavošanas oriģinalitāti, darba kultūru virtuvē, kā arī ēdienu servēšanu un pasniegšanu. Sacensībās piedalīsies vairāki Latvijā labi zināmi pavāri - Ingmārs Ladigs, Andris Rumītis, kā arī jaunais un  ambiciozais Artūrs Freibergs. Savukārt žūrijā būs projekta “Live Riga” vadītāja Vita Jermoloviča, šefpavārs Māris Jansons un zemnieks Mareks Bērziņš. Raidījumu vadīs diriģents Ints Teterovskis.



"Mūsdienu Latvijas garša" žūrija: Mareks Bērziņš, Māris Jansons un Vita Jermoloviča


Raidījuma skatītāji varēs vērot aizraujošus mirkļus restorānu virtuvēs, jo TV kameras pavāriem sekos līdzi visu laiku. Būs iespēja vērot šefpavāru attiecības ar palīgiem, noklausīties viņu sarunās, redzēt viņu emocijas. Plīsīs glāzes un trauki, kā arī būs smiekli un dejas pie plīts.

“Virtuve ir ikviena pavāra svētnīca, un šī bija pirmā reize, kad ļāvu tajā viesoties cilvēkiem ar TV kamerām. Ikdiena restorāna virtuvē jau tā ir ļoti saspringta un visai nervoza, bet kameras, kas nepārtraukti vēroja ikvienu kustību, šo spriedzi tikai palielināja. Domāju, ka skatītājiem būs ko redzēt un dzirdēt. Šī ir unikāla iespēja, jo katru dienu pavāri neļauj ieskatīties savā virtuvē,”  intriģē restorāna “Eksports” šefpavārs Artūrs Freibergs.

Raidījumā piedalīsies pavāri no dažādiem Latvijas reģioniem, un skatītāji varēs just līdzi gan pavāriem, kuri gatavo smalkos Rīgas restorānos, gan Latgales lauku sētā vai Zemgales krodziņā. Pavāru sacensības noslēgsies rudenī ar grandiozu finālu, kurā noskaidrosim, kurš ir pats meistarīgākais un oriģinālākais Latvijas pavārs.



Raidījuma vadītājs Ints Teterovskis


“Mūsdienu Latvijas garša” producente Elīna Doļge skaidro: “Lai atklātu gardākos mūsdienu Latvijas ēdienus, mēs devāmies garšas ekspedīcijā. Latvija ir bagāta ar dabas veltēm un produktiem, kurus bieži nenovērtējam vai neprotam izmantot, tā vietā izvēloties citu zemju ēdienus. Mūsu mērķis ir atklāt latvisko, taču mūsdienīgā redzējumā. Raidījums lieliski parādīs, cik svarīga ir cilvēka personība, viņa attieksme un aizrautība ceļā uz panākumiem.“

Raidījumu “Mūsdienu Latvijas garša” veido producentu kompānija “Hansa Media”. Raidījuma režisore ir talantīgā Adriāna Roze, kura nesen sevi spilgti apliecināja arī starptautiskajā konferencē “TEDxRiga”, bet galvenais operators ir atzītais kinooperators, “Lielā Kristapa”  balvas ieguvējs Uldis Jancis.

Skatītāji raidījumu katru otrdienas vakaru varēs vērot TV3 ekrānos jau no 3. jūlija.

Pievienot komentāru

Piedalies diskusijā un ievēro Lietošanas noteikumus.

2000

Mainīt komentāru secību

muflons

2012-06-30 09:12:19

Ziņot

Aprobežotie Latvijas skatītāji paši vien vainīgi, ka trijnieks viņu prātiņus piesārņo ar vienveidīgo masu produkciju, jo nevienam nevajadzīga šova ražošanai jau naudu netērētu. Arī eksperimentēt un meklēt jaunus raidījuma vadītājus nevienam nenāk ne prātā - labāk palikt pie pārbaudītām un nodrillētām vērtībām.

ES

2012-06-29 09:20:28

Ziņot

Vai tiešām Doļģes ērai TV reiz nepienāks gals? Hroniski nepanesu viņas izrādīšanos....un Teterovskis - ļoti labs diriģents, bet raidījuma vadītājs??? Sajūta tāda, ka Latvijā profesionāliem TV darbiniekiem nav vietas - žēl.

apžēliņ,

2012-06-28 21:15:20

Ziņot

tikai ne Doļģi un Teterovski= un vēl abus kopā! Tik drausmīgi apnikušas šīs sejas, kur nu vēl aizpildīt ar viņiem jau tā garlaicīgo TV...

tur

2012-06-28 12:23:39

Ziņot

iestudēta trauku plīšana un emocijas? Ļoooti aizraujoši.

oMe

2012-06-28 10:03:18

Ziņot

Vusu bižutēriju jau nu varēja nekārt kaklā...

Vārds

2012-06-28 09:58:26

Ziņot

mmmmm, nu skatīsimies, ko šī uzmeistarojusi

Vārds

2012-06-28 09:58:05

Ziņot

izklausās garšīgi, ēst pat sagribējās,,,

Pasaulē

Gardums no Spānijas - tapas (6)

Raksturot to, kas tieši ir tapas, nākas ļoti sarežģīti, jo tās ir pieejamas daudz dažādos veidos. Tomēr ikviens, kurš apmeklējis Spāniju vai kādu no Centrālamerikas valstīm, noteikti būs baudījis kādu no tapu variācijām.

„Es nogalināju Merilinu Monro,” pirms nāves atzinies bijušais CIP aģents? (1)

Hodorkovskis: Putins uzsāka karu, lai attaisnotu neveiksmīgo ekonomisko politiku (3)

Kas notiek, ja bērna kopšanas atvaļinājumā dodas tētis? FOTO (1)

Bija vai nebija ūdeņos pie Stokholmas Krievijas zemūdene? (1)

Par seksu ar 12 000 prostitūtām arestēts 64 gadus vecs skolas direktors

Ilvess: NATO spēkiem Igaunijā vajadzētu atrasties pastāvīgi (3)

Interesanti

Kaut kas neredzēts! Labradors - futbola fans VIDEO (5) 

Suns no sirds priecājas par Portugāles valstsvienības iesistiem vārtiem.

Viņi piepeši ieraudzīja, ka smiltīs kaut kas kustas. Viens pēc otra parādījās... (2)

Pavisam parasti, tomēr bīstami augļi un dārzeņi (2)

Lūk, kādi "tusiņi" jārīko saviem četrkājainajiem mīluļiem! VIDEO (2) 

Iespaidīgi! Cilvēka un krokodila maigā draudzība (1) 

Neticami! Kā viņš to visu tur dabūja iekšā?! VIDEO (1) 

Smieklīgi: šie suņi ir aizmirsuši, kas viņi ir VIDEO

Igors Popovs: Dzīves sparu smeļos darbā un ceļojumos (1) 

Ar laba garastāvokļa un lieliska izskata recepti dalās slavenību frizieris un stilists Igors Popovs.

Gada modes dizainere Inese Ozola: Mani visvairāk iedvesmo nodošanas termiņš! (1)

Oskars Melbārdis: Dažkārt kārojas siļķmaizīti, bet sezonas laikā to nedrīkst (2)

Seko puaro.lv aktualitātēm

x

Ienāc jaunajā Puaro.lv!

Puaro.lv